thetested1973

Overview

  • Founded Date June 27, 1982
  • Sectors Services Contracting
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 49

Company Description

Mi a legfontosabb készség a pókerben?

A Poker Stars az egyik legrégebbi pókerterem, ami azt jelenti, hogy már megbízható márka az iparágban. Legjobb póker szobák listája: Top póker oldalak. A PokerStars 2023 júliusában alakult, és jelenleg a legnagyobb pókerterem. Íme a legjobb póker oldalak a regisztrált játékosok számától függően: PokerStars. Kínál széles választékát póker játékok, beleértve az élő és online póker. Empathy: The Path to Mind Reading Mastery. Az empátia, az a képesség, hogy megértsük és megosszuk mások érzéseit, a hatékony elmélkedés sarokköve a pókerben.

Ha meg tudod érteni, hogy mit gondolnak, akkor jobban felkészültek arra, hogy előre láthassák a lépéseiket. Ez a szintű empátia átalakítja a póker pszichiátria, látva a fátyol és a mag az ellenfelek szándékait. Például, ha úgy gondolja, hogy az ellenfél megpróbál blöffölni, akkor ennek megfelelően testre szabhatja a válaszát. Ha az ellenfelek cipőjébe helyezed magad, előre láthatod gondolkodási folyamataikat és motivációikat.

Nem hiszem, hogy az a probléma, hogy belefáradt a varianciába. Amit láttam, az az, hogy ha jól fut és sokat nyer egy ülésen, másképp fog játszani, és talán csak megpróbál szerencsét szerezni. Így lehet nyerni 5 kéz egy sorban, majd megy fel a ház ellen. Lehet, hogy többé-kevésbé nyer, de általában másképp fog játszani. Tehát az esélye, hogy a következő három fordulón fejeket kap, 50%.

Így nyersz az idő felét. És ha nyer, https://pokerasztal.com akkor nyer 15. Most, ha az első három fordulón kapsz fejeket, 50% esélye van arra, hogy a következő három fordulón kapsz fejeket, és 25% esélye arra, hogy a következő három fordulón kapsz fejeket. Ezenkívül az oldalon hatalmas online kaszinó található, amely a játékok legnagyobb választékát kínálja. Ez azt jelenti, hogy élvezheti a kaszinó játékokat ugyanazzal a felülettel, mint a póker játékok.

Végül, akkor is figyelni az ellenfelek arckifejezéseit. Ha azonban valaki komoly kifejezéssel rendelkezik, valószínű, hogy erős kézzel rendelkezik. Ha valaki mosolyog vagy nevet, ez lehet egy jele annak, hogy blöfföl. Most, hogy lefektettük a póker alapjait, menjünk át egy minta kézzel, hogy lássuk a játékot. A vakok a fogadás megkezdéséhez kerülnek elhelyezésre – kis vak 1, nagy vak 2. Kártyák lejátszása. Hole kártyák = Az 1 játékosnak van KQ, a 2 játékosnak van A9.

Flop jön Q52 (Játékos 1 párosítja a királynő). Preflop fogadás – A játékos 1 emeli 6, a játékos 2 hívja 6. A játékos 1 tétet tesz, a játékos 2 tétet tesz. River is A (Játékos 2 páros az ász). A fordulat 4 (egyik játékosnak sem segít). Játékos 1 ellenőrzi, játékos 2 ellenőrzi. A játékosok 1 hívás 30.